facebook tracking
Avdelning

Service & Leverans

ConnectProjektledning, leveranskoordinering, eller intern bemanning hos kund – arbeta med det du brinner för så kan våra kunder göra detsamma. Driv interna utvecklingsprojekt, koordinera leveranser, eller förstärk våra kunders interna servicefunktioner. Oavsett vad som passar dig bäst blir du en viktig kugge inom vår service- och leveransfunktion. Din passion ger våra kunder tid till annat.

Vår kultur

Det som för många arbetsgivare är vackra ord i horisonten, är för oss en genuin företagskultur förvaltad av våra främsta ambassadörer – medarbetarna. Vår starka gemenskap sprider stor arbetsglädje och inspirerar till både idéer och framgång. Precis som det ska vara!

Varför jobba med oss?

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv och meningsfull arbetsplats med tydliga värderingar, sköna kollegor och sprudlande idéer.

  • Nå din fulla potential

    Individuell utveckling är viktig. Därför erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter inom alla funktioner – på alla nivåer. Vi tillämpar frihet under ansvar och ger alla medarbetare stora möjligheter att påverka sin egen utveckling.

  • Företagskulturen

    Vi reser, spelar pingis, skrattar, skojar och grillar tillsammans. Bland annat. Vår starka sammanhållning sprider både glädje och energi. Hos oss får varenda kotte utrymme att vara sig själva. Kanske är det inte så konstigt att många kollegor blir vänner för livet.

  • Värderingsstyrd organisation

    Vi har skapat en värderingsstyrd organisation som bygger på allas lika värde, stort engagemang, entreprenörsanda, och tron på att ingenting är omöjligt. Vi utmanar gränserna och ser inte förändring som ett problem. Det är snarare en förutsättning och en utmaning som bär på nya möjligheter. Det är jakten på perfektion.

Skalholtsgatan 6-8
164 22 Kista Vägbeskrivning hello@officemanagement.se +46 10 858 40 00

Göteborg

Mölndalsvägen 30A
41263 Göteborg Vägbeskrivning hello@officemanagement.se +46 10 858 40 00

Helsingborg

Garnisonsgatan 23
254 66 Helsingborg Vägbeskrivning hello@officemanagement.se +46 10 858 40 00

Helsingfors, Espoo

Olarinluoma 7
02200 Espoo Vägbeskrivning info@officemanagement.fi +358 100 84448

Linköping

Roxviksgatan 14
582 73 Linköping Vägbeskrivning

Malmö

Krusegatan 19
212 25 Malmö Vägbeskrivning hello@officemanagement.se +46 10 858 40 00

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@officemanagement.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor