facebook tracking
Avdelning

Service & Leverans

Connect


Projektledning, leveranskoordinering, eller intern bemanning hos kund – arbeta med det du brinner för så kan våra kunder göra detsamma. Driv interna utvecklingsprojekt, koordinera leveranser, eller förstärk våra kunders interna servicefunktioner. Oavsett vad som passar dig bäst blir du en viktig kugge inom vår service- och leveransfunktion. Din passion ger våra kunder tid till annat.

Våra värderingar


True Commitment

Vårt största fokus är att skapa värde för våra kunder, där en förutsättning är att vi bygger långsiktiga relationer både internt och externt. Vi ska överträffa våra kunders förväntningar och alltid hålla vad vi lovar. Allt vi gör ska skapa nytta för kunden för att bli den självklara partnern inom alla våra affärsområden.

 

Great Together

Vi sprider och delar med oss av positiv energi och kunskap, vi samverkar som ett team, vi hjälper varandra och vi visar respekt. Som lag är vi starkare, där alla bidrar och tar sitt ansvar.

 

Always Improve

Att omfamna förändringar och att som organisation hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi ska ha ett klimat där viljan att utmana sig själv och driva sin egen utveckling framåt är självklar. Med rätt inställning, vilja och attityd är ingenting omöjligt.

Varför jobba med oss?

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv och meningsfull arbetsplats med tydliga värderingar, sköna kollegor och sprudlande idéer.

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@officemanagement.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor